Blog arkadaşım, destekçim Deeptone beni bloğunda mimlemiş. Kendisinin kalemi kuvvetli olduğundan döktürmüş ama benden öyle akıcı, vurucu cümleler beklemeyin. Biraz düşünüp, yüreğimi dökeceğim sadece o kadar. Edebiyatım hiçbir zaman iyi olmadı.
Mim konusu: İçinizdeki sesi dinler misiniz?
İçimdeki ses; ben birşeyler düşünürken bana fikir veren mi, yoksa beni bazı seçimlere iten kuvvetli his mi, yoksa her ikiside mi bilemiyorum. Bana göre hayatta iki en önemli seçim var, biri iş seçimi diğeri eş seçimi. Çünkü birini yanından çıkıp diğerine gidiyorsun. Hayat ikisi arasındaki git gelden ibaret. Çok şükür bu iki seçimide iyi yaptığımı düşünüyorum. Ama beni bu seçimlere iten içimdeki sesmiydi yoksa şansmıydı bilemiyorum ama en içimdeki sesten çok şansıma inanıyorum.
Bende adet yerini bulsun diye Zeynep Kozan dostumu mimliyorum.
:))))) geliciiim yineeee ama hoşuma gittti güldüm bileeeeeee peki peki içindeki sesin diil hadi şanslı ollllll. bu arada sayiden şanslısın ama iş ve özel hayattan başka ne var ki. ikisinde de mutlusun oh oh hayat sana güzel :))))) işyerine ve eve bol bol nazar boncuğu filan bişiler koy ne biliyiiim. :) herkes işinden kocasından şikayetçi. şanslısın evet ama içindeki ses diiiiiil.
YanıtlayınSil:)))))))
hihihi.
:)
ha bi de bu nası mimmmm episodlar halinde miiiii :)))))
Her zaman beklerim. Maşallah de dilini ısır:) Eşimde bana sürekli hayat sana güzel der:) son cümleyi anlamadım. episod ne demek türkçe konuş:)
YanıtlayınSilepisod bölüm chapter dimek, romanlardaki ve dizilerdeki bölümler.
YanıtlayınSil:)
düşünme vakti-1 demişsin ya.
:))))
bence goncan haklıııııı.
:))))
ha ha ha
o başlığı kaç saatte buldum biliyor musun sen? Her mimde başlık düşünsem işimiz var. mimlendikçe 2, 3, 4 diye gidecek. Follow me tatilde, follow me lunaparkta, follow me doğum yapıyor :) :)
SilNe kadar şanslı olduğuna inanırsam o kadar şanslı olursun zaten :) Önemli olan pozitif kalmak ve içimizdeki sesin de sadece pozitif konuşmasına prim vermek :))) Öpüyorum çok!
YanıtlayınSilBenim o yüzden mi her işim rast gidiyor diyorsun:) Maşallah diyelim biz genede. EVrene pozitif pozitif enerjiler göndermeye devam o zaman. Ben çok şanslıyım. Ben çok şanslıyım. (maşallah maşalalh:) )
YanıtlayınSilİş ve eş seçimi anahtar kelimeler sanırım :)
YanıtlayınSilHayat sana güzelmiş gerçekten maşallah diyorum :)
Çok teşekkürm ederim.
SilHuzurun daim olsun canım...ama eminim iç sesininde vardır etkisi bu kadar güzellikte :))
YanıtlayınSilAmin çok teşekkür ederim. kimbilir belkide vardır:)
Silbunu okuyup güldüm ki yine.
YanıtlayınSilne edebiyatı beeee ne güzel ifade ediyosun iştee.
:)
Senin kadar değil:)
Sil