Hem dekoratif hemde mis kokulu ürünleri çok seviyorum. Lavanta keseleri, kahve kokulu mumlar ortamı mis gibi kokutuyorlar. Bu meyve şekli verilmiş sabunlar da hem çok dekoratif hem de çok hoş kokuyorlar. İlk gördüğümde yenilebilir meyve çiçeği sanmıştım ve sabun olduğunu öğrenince çok şaşırdım. Meyve çiçekleri kalıcı değil ama sabunlar kalıcı. Eşimin doğum gününde iş yerine meyve çiçekleri yollamayı düşünüyordum ama ramazana denk geliyor. Bu meyve sabunlardan mı yollasam acaba? :)
Süpermiş valla :) Gerçek gibi hepsi :))
YanıtlaSilBende ilk gördüğümde gerçek sandım:)
SilSabun kokusunu çok seviyorum. Bu sabunlarda çok dekoratif duruyor.
YanıtlaSilBencede çok hoşlar
Silçok güzeller. ben de alıciim hemen. napıyim göndercek biri yok alırım kendim ne var yani. ya ben de sabunlara ve mumlara deli oluyorum. biliyo musun, ikisinden de bol bol alıyorum. ve sürekli olarak mum ve sabun kokluyorum. mum koleksiyonu yapıyorum zaten. ev meryem ana türbesi gibi oldu. ama arada bir yakmak lazım hiçbirini kullanmıyorum sadece kokluyorum. sabunlar da kullanmadan öle duruyor. bi de bitkili sabunlar var ya lavantalı, böğürtlenli filan. tinerci gibi sabun koklayıcısıyım. bu meyvelilerden de alıcim. bikaç tane var ama şimdi anladım eksik hepsini almalıyım.
YanıtlaSil:)
Delisin sen deli ama tatlı deli:) Seviyorum ya ben seni
Silbiliyo mosoon. sabah blogundaydım. son beş yazını okudum huzurlanıp ferahlamıştım. öğleden sona da yoruma gelecektim valla bak. ama sen öğlen gelmişsin. nasıl sevindim. dedim ki baak getirdim işte bloguma. :) kalp kalbe karşı diyolar ya doğru sölemişler hihihi.
YanıtlaSilgugıldan giremiyom ya mozilladan giriyom bloguna. ondan haftada bir geliyom sana. toptan okuyom ama. zor oluyo. en iyisi mozilla kullanayım.
:)
bi deee, öle gelip son yazıyı okuyup kaçmaaak yok. hadi bari sadece "iftarda bir eskimo"yu oku gülersin belkilim birasçık.
:)
evet kalbimiz bir gerçekten seninle. Tamam okuyorum hemen.
Silbana bisikletli olanı gönderebilirsin tatlım hehehe :) çok sevdim ben onu :)
YanıtlaSileşin ile sana mutlu bir ömür diliyorum canım:)
Sporsor bulabilirsem yollarım tabiki ayıpsın:) Çok teşekkür ederim
Silbu sabunlar sepetlerde yeni çıkmışlar herhalde hiç görmemiştim..çok güzeller canım..bencede gönderebilirsin eşine çok hoş olur..
YanıtlaSilBende görünce çok beğendim.
Silamanın bunlar çok güzeller...
YanıtlaSilbunlardan alıp evimin her köşesine koymak istiyorum....
iyiki paylaştın canım ya....
hayırlı iftarlar...
çok susadım çoooook :((((
Bende yatak odama düünüyorum biz uyurken mis kokularla uyuyalım:) Teşekkür ederim bende hayırlı iftarla diliyorum. Akşama sevgili kayınvalideciğime iftara davetliyim. Döktürmüştür kesin. Bende susadım ama çaktırmıyorum:)
Silhepsi birbirinden güzel cok begendim :)) ama alsam kesin kıyamam kullanmaya insanoğlu işte mezara mı götürcez sanki al kullan değil mi :)
YanıtlaSilBende kıyamam ya misaifr geldiğinde bile misafir tabak çanaklarımı kullanmaya kıyamıyorum:)
SilAldığım gibi kullanırım ki ben, bir de çok güzel kokuyorlar :)
YanıtlaSilsevgiler.
Ben kıyamıyorum ya:)
Siltatlım makarnanın içine peynir olur mu demişsin...
YanıtlaSiltabiki olur....
enfeeees olur.....
hafta sonu misafir ağırlayacan demek...
eee hadi baklaım...
afiyet şeker olsun....
sağol canım onun peynirili versiyonunu yapmaya karar verdim ana yemek seçimi için hala bloğunda geziniyorum:)
Silcanım evet çorba gözlemlerin de doğru çıktı :)))
YanıtlaSilblogumda çorba yok :(((
ben pek çorba sevmem :)))
misafir gelince çorba yapıyorum ama hazır knorun çorbalarını
o yüzden de çorba yayınlayamıyorum....
ama en sevdiğim çorba evde yapılan kıymalı şehriye çorbasıdır...
ondan yaparsam yayınlarım :))
öptüm seni....
çorbayıda başka yerden buldum menümü tamamladım canım teşekkürler
Siloooh ne güzel...
Silpazar gününe hazırlık başlangıcın tamamdır....
Allah kolaylıklar versin canım...
çok teşekkür ederim canım menümü tamamladım rahatladım:)
Silpaylaşım için teşekkürler. Çok güzel bi siten var daha yeni keşfettim.
YanıtlaSilBisiklet şeklinde olan biz de de var. İçine renkli taşlar veya kozalaklar koyuyorum
iyi günler!
kyurdu.blogspot.com
Beğenmene sevindim, her zaman beklerim.
Sil