Eşimle kendi evimizi dekore ederken her bir odanın dekorasyonunda iki renk kullandık.Ana rengi mobilya, koltuk, halı gibi temel objelerde, ara rengi ise fon perde, kırlent, aksesuarlar gibi dekoratif objelerde kullandık. Çok renkli dekorasyonlar benim gözümü yoruyor nedense. Bu rengarenk salon dekorasyonunda ana renk sade olsa da ara renk seçiminde çok renklilik tercih edilmiş ve ortaya bu rengarenk görünüm çıkmış.
bu tarz odalar gözüme hep çok dağınık geliyor içimden direk temizliği nasıl olur diye geçiyor :) en iyisi az eşya ve ana renk üzerinden zıt bir renkle odayı şenlendirmek :)
YanıtlayınSilbelki ilk bakışta çekici gelebilir ama her gün bu rengarenk odayı görmek insanı yorar bence de. en iyisini yapmışsınız ben de fazla renk kullanmadım odalarımda.
YanıtlayınSilyok ben de bu kadar renge her daim dayanabileceğimi zannetmiyorum, resmen yoruyor beni.Ama dşardan şöyle bir bakmak oldukça keyifli:)
YanıtlayınSilAslında renkler birbiriyle uyumlu olduğu için bana yorucu gelmedi ama tabii uzun bir süre sonunda durum değişir mi bilmiyorum.. Şimdilik çok sevdim :))
YanıtlayınSilben rengarenk odaya bayıldım......
YanıtlayınSilbence çok şeker olmuş...
içim aldı yani....
ne güzel neşe dolu bir oda, insanın morali hiç bozulmaz...
sevgiler tatlım...
gerçekdende blogunuzda her şey bir birinden harika.sizi takibe aldım.bende bekliyorum
YanıtlayınSilBayılırım renkli evlere:)
YanıtlayınSilben bayıldım bu odaya canım..hem canlı hem pastel tonlar kullanıldığı için bence bırbırını güzel dengelemiş:)
YanıtlayınSilne güzel olmuş, bizim evlerimiz niye böyle görünmüyor yaaa :<
YanıtlayınSiltatlım merhaba,
YanıtlayınSiltatlı tarifi istemiştin...
bugün senin için blogumda tatlı var :)))
öpüldün...
ayyyaaay bacım bu ne güzellik...
YanıtlayınSilsarılı olanları sevdim.
YanıtlayınSil:)
Bayıldım , özellikle o sarı kitaplığa. Ikea'ya baktım buna benzer bişe yok. Aynısından istiyorum ama nerden bulucam ki://
YanıtlayınSilbenim evim rengarenk ve düzenli olmalı..
YanıtlayınSilharika..
teşekkürler.
Bayıldım dekorasyon işi yapan biri olarak ;)
YanıtlayınSildekorasyon çok keyifli olmuş :) ama bi süre sonra yoruyor sanki. mesela pencerenin yanlarındaki yuvarlak objeler biraz fazla olmuş gibi geldi bana. çünkü hem çerçeveler hem de bu yuvarlak objeler olunca fazla dolmuş duvarlar. çünkü mobilyalar da renkli, bi de duvarlar böyle olunca bana da biraz abartı geldi. bunlar benim düşüncelerim tabi :)
YanıtlayınSilTam istediğim gibi bir oturma odası. Koltuklarımın rengi beklediğim şekilde gelmeyince çıldırmış ve bu odada her renk bulunacak demiştim. Hala yapmayı düşünüyorum. Güzel bir ilham. Teşekkürler...
YanıtlayınSiloturma odalarında renklere bende bayılıyorum
YanıtlayınSilcanlı olmasından yanayım enerji vermesi açısından..
buda çok renkli çok hoş..
paylaşım için tşkler..