Zaman darlığından mı bilemiyorum ama uzun süredir hep aynı makyajı yapıyorum. Elim alıştığı için 5 dakika bile sürmüyor makyajım. Günlük makyajımda fondöten sürmüyorum ama ruj sürmeyince de ölü gibi oluyorum. Bu yüzden de ruj sürmeden dışarı çıkamıyorum. Göz makyajımda oldukça standart. Giydiğim bluz ya da kazağın rengine göre açık ve koyu olmak üzere iki renk seçiyorum. Çift renk ile göz makyajımı tamamlıyorum. Bir de iki kat rimelimi çektim mi hazır oluyorum. Ama artık daha farklı göz makyajı denemek istiyorum. Örnek olması için göz makyajları araştırdım. Size de fikir olması için en beğendiğim göz makyajlarını sizinle paylaşıyorum.

resimler arasındaki siyah varya işte fix makyajım :) bende yapmıyordum artık yapıyorum ya yüzüme renk geldi iki gündür aldığım tepkiye bakarsam öyleymiş :)))))
YanıtlaSilMakyaj gerçekten güzel göstermenin yanında sağlıklı da gösteriyor bence bende ruj sürmeyince herkes hastamısın yüzün solgun diyorlar.
Silvaaaov göz makyajını bende seviyorum...
YanıtlaSilözellikle özel günlerde :)))
Göz makyajı olmasa dikkat çekici bir görünüm olmaz bence şirinem ah bide güzel yapabilsem
Silözellikle 2. fotoğrafa bayıldım yaa ne güzel bir siyah net ve pürüzsüz böyle kalem çekebilmeyi isterdim acaba hangi kalem :S Bu makyajları yapmam yıllarımı alacak galiba ben de hala 2 3 tonlu makyajlarda gidiyorum :S
YanıtlaSilSorma malesef onu bende beceremiyorum:S Bir arkadaşım vardı 1 sn de iki gözüne de kalem çekerdi benim ki borsa grafiği gibi inişli çıkışlı oluyor:)
Silhepsi birbirinden güzel ama ikinci görsele bayıldım:)
YanıtlaSilÖyle likit çekebilmeyi çok isterdim ama melesef:S
SilAbartılı olmamak şartıyla göz makyajını ben de çok severim. İki numara benim için idealdir :) Sevgiler..
YanıtlaSilhepside süper olmuş 2-3-4. resimler daha güzel az renkle çok şey ifade edilmiş ,unutulmaması gereken şey birde bunları yatarken silmek
YanıtlaSil