Dekorasyon konusunda fazla titizlik gösterdiğimden sanırım, evlendiğimizden beri salonumuza bir saat beğenemedim. Salonumu çok beğeniyorum bu yüzden de kullanacağım saat dekoratif dursun istiyorum. Mutfak ve yatak odasında tablo saat kullanıyorum ama salonuma uygun desende bir kanvas tablo saat bulamadığım için başka modelde saat arayışına girmiştim. Ama malesef tablo saat kullanan biri olarak bana diğer saatler çok basit geliyor artık. Salonumda ağırladığım misafirler de zamanı öğrenmek isteyince yine model arayışına girdim. Tictactasarim.com'da çok fazla model seçeneği buldum. Kişiye özel tasarım da yapıyorlarmış. Acaba eşimle fotoğrafımızdan tablo saat mi yaptırsam?
Sitede çok farklı desen ve boyutta tablo ve tablo saat bulmak mümkün. Parçalı kanvas tablo modelleri özellikle üçlü koltuğıun bulunduğu duvarlara çok yakışıyor.
Tabloda yeni bir tasarım olan led ışıklı tablo ve tablo saat modelleri tablolardaki bazı detaylara gerçekçilik katıyor. Işık saçan bu tablolar mekanın gözbebeği olmaya aday.
Benim asıl arayışım olan tablo saat modellerini sona sakladım. İlk model benim favorim. Salon dekorasyonuma gerçekten çok yakışır. Alırsam asınca fotoğrafını sizinle paylaşırım.
Evlenmeden önce kredi kartımı iptal ettirmiştim. Nasılsa evlendim koca sponsorum var artık, karta ne gerek var değil mi:) Sitede kapıda ödeme seçeneği olduğunu öğrenince çok sevindim.
En kısa sürede salondaki saat krizine son verip, sizinle salonumun son halini paylaşmayı düşünüyorum. Hepinize krizsiz günler diliyorum:)
ben zaten fotoğraf hastasıyım...
YanıtlayınSildaha öncede söylemiştim...
elimde olsa evmin her yerini kendi footlarımızla süslerim dedmiştim...
bu güzel bir bilgi olmuş canım...
çoook sağol...
öpüldün....
bencede cok hos olurdu tesekkürler bilgi ve fikir icin...
YanıtlayınSilBir Fotoğrafçı olarak tanıtım ve yazınız için Teşekkürler.
YanıtlayınSil