Ev dekorasyonunda sadelikten yana olduğumu sürekli dile getiriyorum. Bu tabiki zevk meselesi. Gösterişli dekore edilmiş bir eve gidip çok beğendiğim de oldu tabiki. Ama yine de daha sade dekore edilmiş bir evde yaşamayı tercih ediyor. Eşim de benimle aynı fikirde olduğu için evimizi gayet sade döşedik. 2013 modasında da sadelik göze çarpıyor. 2013 aydınlatma modelleri sadelikleri ve şıklıkları ile beğeni topluyor.
Ayy bunlara bayılıyorum işte.. fakat bu aydınlatmalar içinde yüksek tavanlı ev lazım ki kendini göstersin dimi ya :)
YanıtlaSilBende çok beğeniyorum. Yüksek tavanda daha güzel durur bencede ama dekorasyona uyarsa yine de kendini gösterebilir:)
Sililk resimdekini çok beğendim; bayılıyorum yemek masalarının üstündeki alçak aydınlatmalara..
YanıtlaSilÇok güzel bencede
Silbende sade aydınlatmalrı çok seviyorum :))
YanıtlaSilsondan bir öncekini çok beğendim :))
Bende onu çok beğendim
SilÇok güzeller..Bende sade ama güzel olandan yanayım:)Paylaşım için teşekkürler:)
YanıtlaSilBeğenmenize sevindim
SilGüzel Aydınlatmalar...:)
YanıtlaSilBende sade ama çok şık buldum
SilÖyle uzun zamandır aydınlatma arıyoruz ki, istediğimiz gibi bulamadık bir türlü. Masa üzeri için yukarda gördüklerim çok güzelmiş, keşke bunlara ulaşabileceğimiz bir adres olsa :)
YanıtlaSilMudo da benzerlerini görmüştüm sanki canım.
Sil