En sevdiğim oyunların başında geliyor Pacman. Oldukça sade bir tasarımı olan bu oyun beni çocukluğuma götürüyor. Eminim hepiniz en az bir kere oynamıştır bu eğlenceli oyunu. Hatta canım çekti yazımı tamamlayayım da bir tur oynayıp geleyim:) İşte bu bizim Pacman dekorasyona ilham olmuş ve bakalım ortaya neler çıkmış.
Bu tasarımda Pacman duvar ünitesi ve kitaplık olarak karşımıza çıkıyor. Oldukça yaratıcı ve yerden tasarruf sağlayan bir tasarım olmuş.
En çok Pacman esintisi bulunan bu masa ve puf tasarımını beğendim. Özel tasarımı farklı kullanımlara olanak sağlıyor.
Bu neon abajurlar renkleri ve farklı tasarımları ile dikkat çekmeyi başarıyor.
Duvar stickerı tasarım gayet hoş ve espirili bir görünüm sağlıyor. Ama benim bu duvara baktıkça oynayasım gelir:)
Bu sevimli kırlentler renkli dekorasyonu sevenler için tasarlanmış. Çok sevimliler ama değil mi?
birbirinden güzel tasarımlar..
YanıtlayınSilBencede:)
Silziyaret ve yorumunuz için çok teşekkür ederim..
YanıtlayınSilsevgiler..
Ben de geldiğiniz için teşekkür ederim.
Silçok güzeller tam benlik..
YanıtlayınSilBenlik te:)
SilZiyaretin için çok teşekkür ederim:) hepsi bir birinden güzel tasarımlar en çok da puf ve masa tasarımını beğendim:))sevgiler
YanıtlayınSilÇok yaratıcı ve güzeller gerçekten
SilFor Pac lovers...
YanıtlayınSilBeautiful blog !
Thanks for your visit !
Anna
"Bak bu harika" harika bir yer. Emeğinize sağlık.
YanıtlayınSilSEvgilerimle...
Güzel bir paylaşım olmuş
YanıtlayınSilGüzel bir blog gerçekten. Ben de bloğunuzu izlemeye aldım. Yine geleceğim. Sevgiler. :)
YanıtlayınSilPacman harikaaaaaaa, bayıldımm. Bak geldim bile :)) Blogunda çok keyifli. sevgiler...
YanıtlayınSilTv ünitesini çok beğendim :)
YanıtlayınSil