Hediye vermeyi gerçekten çok seviyorum. Hediye ederken karşı tarafın gözlerindeki ışıltıyı ve yüzündeki gülümsemeyi görmek beni çok mutlu ediyor. Çam sakızı çoban armağanı da olsa düşünüldüğünü bilmek her insanın hoşuna gider. Bizim örf ve adetlerimizde de hediyeleşmenin yeri büyük. İhtiyacım olmasa da beğendiğim şeyleri hediye ederim düşüncesiyle alıp kenara ayırırım genelde. Acil durumlarda pek çok kez işime yaramıştır bu huyum. Bu hediye kutularını da çok beğendim. Lazım olur diye 3-5 tane yapıp kenara kaldırsam mı acaba? Belki sizin de işinize yarayabilir diye hediye kutusu kalıplarını sizinle de paylaşmak istedim.
kutu kendi başına bir hediye gibi zaten.bence bu kutuyu görünce içine bakmayı unuturlar.eline sağlık.paylaşım için
YanıtlayınSilÇok güzellll....
YanıtlayınSilbende hediye vermeyi çok severim. ne kadar güzel anlatmışsın karşı tarafın neler hissettiğini :) çok şık kutular bayıldım
YanıtlayınSilKutu şablonları çok güzel,hediye kadar sunumuda önemli bence..Paylaşım için çok teşekkürler sevgiler:)
YanıtlayınSilCanım bende çok severim hediye vermeyi kutuya bayıldım sevgiler...
YanıtlayınSilKağıt katlamaları ve kağıtlara şekil vermeyi çok seviyorum. Mesleğimden ileri gelen bir alışkanlık sanırım. Çok güzel bir kutuymuş.
YanıtlayınSilhediye kutularını çok seviyorum :)
YanıtlayınSilpaylaşımın güzel olmuş.....
Çok güzel bir hediye kutusu, içindekini çok çok daha değerli kılacak kadar hem de :)
YanıtlayınSil